Почетна клучни зборови „Гугл њуз лаб“

клучен збор: „Гугл њуз лаб“

Како новите онлајн-алатки може да се користат во новинарството? Работилница со...

Посетителите на Истражувачкиот филмски фестивал Скопје ќе имаат можност од прва рака да дознаат како функцинира истражувачкиот тим на „Гугл њуз лаб“ (Google News...
- Advertisement -

НАЈНОВО