Почетна клучни зборови Гоце Арменски

клучен збор: Гоце Арменски

ДКСК преку систем на e-учење ќе ги едуцира вработените во јавниот...

Вработените во јавниот сектор во Македонија наскоро ќе можат да се едуцираат за анти-корупција преку новиот систем на е-учење на Државна комисија за спречување...
- Advertisement -

НАЈНОВО