Почетна клучни зборови факултети

клучен збор: факултети

Студентите ретко пријавуваат корупција на факултетите

Студентите не пријавуваат случаи на коруптивно и неетичко однесување од страна на наставно-научниот кадар или административните служби, велат студентите со кои ПИНА направи мини...
- Advertisement -

НАЈНОВО