Почетна клучни зборови Евровизија

клучен збор: Евровизија

Македонија оди на „Евровизија 2018“

Евровизија ќе се одржи на 8 и 10 мај во Лисабон, Португалија, а големото финале ќе се случи на 12 мај.  Македонија ќе учествува на...
- Advertisement -

НАЈНОВО