Почетна клучни зборови Емилија Граматиков

клучен збор: Емилија Граматиков

Многу непознати за стабилизација на цените на становите

Цената на становите во поатрактивните населби во Скопје, како Центар, Карпош, Тафталиџе, Козле е премногу висока за македонските плати и за македонскиот стандард. Старите...
- Advertisement -

НАЈНОВО