Почетна клучни зборови екоцид

клучен збор: екоцид

Ќе има ли соодветна примена на законските измени за загадувачите во...

Согласно промените во Кривичниот законик, кои стапија на сила на 15 март годинава, загадувачите на воздухот, водата и почвата може да бидат казнети со...
- Advertisement -

НАЈНОВО