Почетна клучни зборови Џејн Литвиненко

клучен збор: Џејн Литвиненко

Како да се разликува вистината од лагата: Новинарка на „БазФид Њуз“...

Дебати, работилници и филмови што се фокусираат на актуелни теми во медиумите, за кои се дебатира во Европа и светот ќе може да проследи...
- Advertisement -

НАЈНОВО