Почетна клучни зборови Билјана Дуковска

клучен збор: Билјана Дуковска

Дуковска: Народот сѐ погласен дека живее полошо, иако сиромаштијата статистички стагнира

Според официјалната статистика, стапката на сиромаштија во земјава не се разликува многу низ изминатите години, но квалитетот на живот опаѓа за многу семејства, иако...
- Advertisement -

НАЈНОВО