Почетна клучни зборови закон за аудио и аудио визуелни медиумски услуги

клучен збор: закон за аудио и аудио визуелни медиумски услуги

Законот е само алатка, а не е клуч за слободни и...

Владата влезе во финален процес на менување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги. Главните забелешки од страна на здруженијата и медиумската фела...

Законот за АВМУ ќе оди на разгледување во Европската Комисија, па...

Последната верзија на Предлог-Законот за изменување и дополнување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (Предлог-закон за АВМУ), која Министерството за информатичко општество...
- Advertisement -

НАЈНОВО