Почетна клучни зборови Влада на РМ

клучен збор: Влада на РМ

Владата и кабелските оператори се дообјаснуваат околу авторските права

По расправијата со Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, вчера Владата се објаснуваше и со кабелските оператори за тоа што точно мислел министерот за комуникации...
- Advertisement -

НАЈНОВО