Почетна клучни зборови Тони Бачваровски

клучен збор: Тони Бачваровски

Пендаровска: Со нападите на државните веб-страници, највисоката цена ја плаќаат граѓаните

Последниве неколку години се почесто мета на хакерски напади сe веб-страниците на државните институции, а меѓу нив се најдоа оние на Државна изборна комисија,...
- Advertisement -

НАЈНОВО