Почетна клучни зборови МТВ

клучен збор: МТВ

МТВ во кома: Дише на стари апарати, има слаб видеосигнал, а...

„Македонската радио-телевизија“ (МТВ) наместо да изгради мост на зближување, подигна јазични ѕидови помеѓу гледачите, кои засега се високи колку и самиот објект на телевизијата. Програмите...

МРТ тоне во долгови, ЕБУ воведe санкции и забрани

Македонската радио-телевизија“ веќе не може да ги користи услугите на Европската радиодифузна унија (ЕБУ) поради неплатен долг. Ова значи дека во опасност е целата...
- Advertisement -

НАЈНОВО