Почетна клучни зборови МРД

клучен збор: МРД

МРД на расчекор меѓу амбисот и сериозен играч во емитување дигитални...

Македонската радиодифузија (МРД), во изминатите години фукционирала со помалку од предвидените средства, поради ненаплатена радиодифусна такса, што довело до криза кога се во прашање...
- Advertisement -

НАЈНОВО