Почетна клучни зборови Марјан Цветковски

клучен збор: Марјан Цветковски

Марјан Цветковски реизбран за директор на МРТ од 13 пријавени кандидати

Актуелниот директор на Македонската радио телевизија (МРТ), Марјан Цветковски, во конкуренција од 12 пријави вчера е реизбран на чело на јавниот сервис, потврди за...
- Advertisement -

НАЈНОВО