Почетна клучни зборови дигитализација

клучен збор: дигитализација

Трето издание на Истражувачкиот филмски фестивал – Скопје со поглед „Кон...

Со интерактивната содржина на третиот ИФФС, за првпат на фестивалот на посетителите им се нуди увид во виртуелната реалност и најактуелните иновативни техники во...

МРД на расчекор меѓу амбисот и сериозен играч во емитување дигитални...

Македонската радиодифузија (МРД), во изминатите години фукционирала со помалку од предвидените средства, поради ненаплатена радиодифусна такса, што довело до криза кога се во прашање...

МТВ во кома: Дише на стари апарати, има слаб видеосигнал, а...

„Македонската радио-телевизија“ (МТВ) наместо да изгради мост на зближување, подигна јазични ѕидови помеѓу гледачите, кои засега се високи колку и самиот објект на телевизијата. Програмите...
- Advertisement -

НАЈНОВО