Почетна клучни зборови аудиосигнал

клучен збор: аудиосигнал

МТВ во кома: Дише на стари апарати, има слаб видеосигнал, а...

„Македонската радио-телевизија“ (МТВ) наместо да изгради мост на зближување, подигна јазични ѕидови помеѓу гледачите, кои засега се високи колку и самиот објект на телевизијата. Програмите...
- Advertisement -

НАЈНОВО