Почетна клучни зборови кабелски оператори

клучен збор: кабелски оператори

Правата за реемитување програма судрија дел од кабелските оператори и телевизите

Правата за емитување и реемитување програма во земјата се уште се толкуваат на различни начини од различни центри, во зависност од тоа на која...
- Advertisement -

НАЈНОВО