Почетна клучни зборови истражувачки

клучен збор: истражувачки

Прво издание на Истражувачкиот филмски фестивал Скопје

Со големо задоволство го најавуваме првото издание на Истражувачкиот филмски фестивал Скопје, што ќе се одржи од 3 до 5 ноември во кино „Култура“...
- Advertisement -

НАЈНОВО