Sniper Ghost Warrior 3-GOG

0
1

ЗА ИГРАТА

Одете зад непријателските линии во најдобриот модерен воен стрелец. Играјте како американски снајперист кој слета во Грузија, недалеку од границата со Русија. Изберете свој пат за да ги завршите вашите мисии во непростлив отворен свет.

Посетете го skidrowreloaded за повеќе игри.

СЛИКИ НА ИГРА

МИНИМАЛНИ СИСТЕМСКИ БАРАЊА:

  • Оперативен систем: Windows 7/8.1/10 64-битен
  • Систем C.P.U: i3 3240 3,4 GHz или AMD FX-6350 3,9 GHz
  • R.A.M простор: 8 GB RAM
  • Графичка картичка: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB или AMD Radeon HD 7850 2GB
  • DCI верзија: Верзија 11
  • Ограничен простор за складирање: 50 GB достапен простор
  • Дополнителни забелешки: Барања за онлајн конекција: 512 KBPS или побрза Интернет врска

Линк за играта: Sniper Ghost Warrior 3-GOG

ИНФОРМАЦИИ ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ:

  • Екстракт
  • Играј!